Naše menu

Vážení  hosté,

máme pro Vás denně čerstvé menu, které se skládá z pěti druhů jídel a jednoho druhu polévky.  

Pro rozvoz meníček volejte na telefon 721 870 177. 

Od 1.10.2025 jsme díky stále se zvyšujícím vstupním nákladů (energie a potraviny) nuceni navýšit cenu rozvozního menu na 139,-.




Těšíme se na Vaši návštěvu


Menu na tento  a následující týden:


JÍDELNÍ LÍSTEK - MENU 27. 10. - 31. 10. 2025

restaurace SLOVAN, Sportovní 372, 665 01 Rosice

e-mail: restauraceslovan@seznam.cz

tel: 721 870 177 Pavel Janíček

web:restauraceslovanrosice.cz

______________________________________________________________________

CENA MENU V ZATAVENÝCH KRABIČKÁCH JE 139,-. V CENĚ JE POLÉVKA, HLAVNÍ JÍDLO, OBALOVÝ MATERIÁL A DOVOZ

TÝDENNÍMENU:

1: Marinovaná filetovaná vepřová krkovice, smažené bramborové hranolky, tatarka

   A-1,3.7.9.10

Pondělí 27. 10. : polévka – Květáková A-1,3,7

2: Pečené uzené vepřové koleno, dušená kapusta, bramborový knedlík A-1,3,7,9,10

3: Zapečená brokolice se sýrem a šunkou, vařené brambory A-1,3,7,10

4: Kus – kus se zeleninou a pečenými kuřecími paličkami, dresink A-1,3,7,9,10

5: Přírodní medailonky z vepřové panenky s opečenou slaninou a Camembertem,

    šťouchané brambory A-1,3,7,9,10

Úterý 28. 10. : STÁTNÍ SVÁTEK

polévka – Hovězí vývar s těstovinou A-1,3,7

2: Přírodní kuřecí prsa se sýrem a šunkou, americké rozmarýnové brambory A- 1,3,7,9,10

3: Smažený vepřový řízek, bramborový salát A-1,3,7

Středa 29. 10. : polévka – Špenátová A-1,3,7

2: Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík A- 1,3,7,9,10

3: Zeleninové rizoto s trhaným vepřovým masemA-1,3,7

4: Žemlovka s jablky a tvarohem A-1,3,7

5: Přírodní kuřecí medailonky s broskví a sýrem, smažené bramborové hranolky 

    A- 1,3,7,9,10

Čtvrtek 30. 10.: polévka – Zalívaná s houbami A-1,3,7

2: Přírodní mletý karbanátek s hořčicí a cibulí, vařené brambory A-1,3,7,9,10

3: Mexické fazole, chléb A-1,3,7

4: Těstovinový salát se zeleninou, Camembertem a brusinkami, pečivo A-1,3,7,9,10

5: Labužnické bramboráčky s kuřecím masem, cibulí, sýrem a tatarkou A-1,3,7,9,10

Pátek 31. 10.: polévka – Frankfurtská A-1,3,7

2: Vařené vepřové maso, rajská omáčka, těstoviny A-1,3,7,10

3: Vepřové srdce na slanině, houskový knedlík A-1,3,7,9,10

4: Míchaný zeleninový salát, pečený filet z Pražmy, pečivo A-1,3,4,7,

5: Smažený plněný kuřecí řízek, šťouchané brambory A-1,3,7,9,10


...na příští týden

JÍDELNÍ LÍSTEK – MENU 3. 11. - 7. 11. 2025

restaurace SLOVAN, Sportovní 372, 665 01 Rosice

e-mail: restauraceslovan@seznam.cz

tel: 721 870 177 Pavel Janíček

web:restauraceslovanrosice.cz

______________________________________________________________________

CENA MENU V ZATAVENÝCH KRABIČKÁCH JE 139,-. V CENĚ JE POLÉVKA, HLAVNÍ JÍDLO, OBALOVÝ MATERIÁL A DOVOZ

TÝDENNÍMENU:

1: Smažené kuřecí řízečky, bramborový salát s majonézou A-1,3.7.9.10

Pondělí 3. 11. : polévka – Zeleninová A-1,3,7

2: Štěpánská vepřová kýta, jasmínová rýže A-1,3,7,9,10

3: Hrachová kaše, opečený klobás, okurek, chléb A-1,3,7,10

4: Těstovinový salát se zeleninou, grilovaným kuřecím masem a Mozzarellou, pečivo

    A-1,3,7,9,10

5: Vepřová směs se zeleninou, slaninou a klobásou, bramboráčky A-1,3,7,9,10

Úterý 4. 11. : polévka – Vývar s těstovinou A-1,3,7

2: Vepřové výpečky, dušené zelí, houskový knedlík A- 1,3,7,9,10

3: Zeleninové rizoto se sušenými rajčaty, cuketou a Parmazánem A-1,3,7

4: Tortilla se zeleninou a trhaným kuřecím masem, dresink A-1,3,7,9,10

5: Na másle a bylinkách pečený filet z lososa, houbová omáčka, tagliatelle A-1,3,4,7,

Středa 5. 11. : polévka – Bramborová A-1,3,7

2: Kančí na červeném víně a kořenové zelenině, bramborová kaše A- 1,3,7,9,10

3: Zapečené těstoviny s uzeninou, čalamádaA-1,3,7

4: Kynuté ovocné knedlíky sypané tvarohem a cukrem, přelité máslem A-1,3,7

5: Přírodní krůtí medailonky s Čedarem a jarní cibulkou, smažené bramborové hranolky

    A- 1,3,7,9,10

Čtvrtek 6. 11.: polévka – Hanácká česnečka s uzeným masem a bramborem A-1,3,7

2: Pečená uzená krkovice, křenová omáčka, houskový knedlík A-1,3,7,9,10

3: Pečené jelítko, dušené zelí, vařené brambory A-1,3,7

4: Zapečený květák se směsí sýrů a smetany, červená řepa A-1,3,7,9,10

5: Přírodní kuřecí medailonky s kukuřicí a slaninou, bramborové krokety A-1,3,7,9,10

Pátek 7. 11.: polévka – Hrstková A-1,3,7

2: Kančí guláš, houskový knedlík A-1,3,7,10

3: Kuřecí nudličky na kari s kukuřicí a pórkem, rýže A-1,3,7,9,10

4: Míchaný zeleninový salát, pečené kuřecí paličky, pečivo A-1,3,7,

5: Smažené řízečky z vepřové panenky, šťouchané brambory se slaninou A-1,3,7,9,10