Naše menu

Vážení  hosté,

máme pro Vás denně čerstvé menu, které se skládá z pěti druhů jídel a jednoho druhu polévky.  

Pro rozvoz meníček volejte na telefon 721 870 177. Cena  hlavního jídla v zatavených krabičkách a polévky v kelímku je 125,-.



Těšíme se na Vaši návštěvu


Menu na tento  a následující týden:



JÍDELNÍ LÍSTEK - MENU 4. 8. - 8. 8. 2025

restaurace SLOVAN, Sportovní 372, 665 01 Rosice

e-mail: restauraceslovan@seznam.cz

tel: 721 870 177 Pavel Janíček

web:restauraceslovanrosice.cz

______________________________________________________________________

CENA MENU NA VÝVOZ (POLÉVKA+HLAVNÍ JÍDLO) JE 125,-

TÝDENNÍ MENU

1: Marinovaná filetovaná vepřová krkovice, smažené bramborové hranolky, tatarka

   A-1,3.7.9.10

Pondělí 4. 8. : polévka – Krupicová A-1,3,7

2: Znojemská vepřová kýta, jasmínová rýže A-1,3,7,9,10

3: Žampionová omáčka, vařená vejce, houskový knedlík A-1,3,7,10

4: Míchaný zeleninový salát se smaženými krůtími řízečky, tatarka, pečivo A-1,3,7,9,10

5: Přírodní kuřecí prsa s kukuřicí a slaninou, americké brambory A-1,3,4,7,9,10

Úterý 5. 8. : polévka – Zeleninová s rozšlehaným vejcem A-1,3,7

2: Vepřový vrabec, dušené zelí, bramborový knedlík A- 1,3,7,9,10

3: Špagety s grilovaným kuřecím masem, olivami, rajčaty a pórkem Parmazán A-1,3,7

4: Míchaný zeleninový salát s tuňákem a vařeným vejcem, pečivo A-1,3,4,7,9,10

5: Smažené kuřecí paličky, bramborový salát bez majonézy A- 1,3,7,9,10

Středa 6. 8. : polévka – Farářská A-1,3,7

2: Hovězí roštěná, jasmínová rýže A- 1,3,7,9,10

3: Čočka na kyselo, opečený špekáček, vařené vejce, okurek, chlébA-1,3,7

4: Široké nudle s mákem a cukrem, přelité máslem, kompot A-1,3,7

5: Přírodní krůtí medailonky, šťouchané brambory s pažitkou, tatarka A- 1,3,7,9,10

Čtvrtek 7. 8.: polévka – Čočková A-1,3,7

2: Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek A-1,3,7,9,10

3: Zapečené těstoviny, okurek A-1,3,7

4: Tortilla se zeleninou a smaženými kuřecími řízečky, dresink A-1,3,7,9,10

5: Zvěřinová masová směs se slaninou, klobásou a cibulí, bramboráčky A-1,3,7,9,10

Pátek 8. 8.: polévka – Vývar s těstovinou A-1,3,7

2: Vepřový guláš, houskový knedlík A-1,3,7,10

3: Kuřecí játra na cibulce, rýže A-1,3,7,9,10

4: Těstovinový salát se zeleninou, grilovaným kuřecím masem a Mozzarellou, pečivo 

     A-1,3,7,

5: Smažené řízečky z vepřové panenky, bramborový salát bez majonézy A-1,3,7,9,10


...na příští týden

JÍDELNÍ LÍSTEK - MENU 11. 8. - 15. 8. 2025

restaurace SLOVAN, Sportovní 372, 665 01 Rosice

e-mail: restauraceslovan@seznam.cz

tel: 721 870 177 Pavel Janíčekweb: restauraceslovanrosice.cz

______________________________________________________________________

CENA MENU NA VÝVOZ (POLÉVKA+HLAVNÍ JÍDLO) JE 125,-

TÝDENNÍ MENU

1: Smažený květák, vařené brambory, tatarka A-1,3.7.9.10

Pondělí 11. 8. : polévka – Hrášková A-1,3,7

2: Štěpánská vepřová kýta, jasmínová rýže A-1,3,7,9,10

3: Smažený "lančmít". vařené brambory, okurek A-1,3,7,10

4: Tortilla se zeleninou a marinovaným filetovaným kuřecím prsem, dresink A-1,3,7,9,10

5: Přírodní kuřecí medailonky s omáčkou z Nivy, smažené bramborové hranolky ¨

    A-1,3,7,9,10

Úterý 12. 8. : polévka – Bramborová A-1,3,7

2: Pečená uzená vepřová kýta, dušený špenát, bramborový knedlík A- 1,3,7,9,10

3: Gratinované brambory s uzeninou, sýrem a smetanou A-1,3,7

4: Míchaný zeleninový salát se smaženými kuřecími řízečky, tatarka, pečivo A-1,3,7,9,10

5: Svratecký hovězí guláš, bramboráčky A- 1,3,7,9,10

Středa 13. 8. : polévka – Francouzská s mušličkami A-1,3,7

2: Segedínský guláš, houskový knedlík A- 1,3,7,9,10

3: Noky s kuřecím masem, listovým špenátem, česnekem a smetanouA-1,3,7

4: Lívance s jogurtovým přelivem a ovocným rozvarem A-1,3,7

5: Smažené řízečky z vepřové panenky, šťouchané brambory, okurek A- 1,3,7,9,10

Čtvrtek 14. 8.: polévka – Frankfurtská A-1,3,7

2: Kančí na červeném víně a kořenové zelenině, bramborová kaše A-1,3,7,9,10

3: Špagety aľa Carbonara s kuřecím masem a slaninou A-1,3,7

4: Kus – kus se zeleninou a pečenými kuřecími křidélky, pikantní dresink A-1,3,7,9,10

5: Smažený sýr se šunkou, americké brambory, tatarka A-1,3,7,9,10

Pátek 15. 8.: polévka – Vývar s těstovinou A-1,3,7

2: Maďarský vepřový perkelt, halušky A-1,3,7,10

3: Kuřecí rizoto sypané sýrem, okurek A-1,3,7,9,10

4: Těstovinový salát se zeleninou, šunkou, sýrem a vařeným vejcem, pečivo A-1,3,7,

5: Smažené kuřecí a vepřové řízečky, bramborový salát A-1,3,7,9,10

JÍDELNÍ LÍSTEK - MENU 4. 8. - 8. 8. 2025

restaurace SLOVAN, Sportovní 372, 665 01 Rosice

e-mail: restauraceslovan@seznam.cz

tel: 721 870 177 Pavel Janíček

web:restauraceslovanrosice.cz

______________________________________________________________________

CENA MENU NA VÝVOZ (POLÉVKA+HLAVNÍ JÍDLO) JE 125,-

TÝDENNÍ MENU

1: Marinovaná filetovaná vepřová krkovice, smažené bramborové hranolky, tatarka

   A-1,3.7.9.10

Pondělí 4. 8. : polévka – Krupicová A-1,3,7

2: Znojemská vepřová kýta, jasmínová rýže A-1,3,7,9,10

3: Žampionová omáčka, vařená vejce, houskový knedlík A-1,3,7,10

4: Míchaný zeleninový salát se smaženými krůtími řízečky, tatarka, pečivo A-1,3,7,9,10

5: Přírodní kuřecí prsa s kukuřicí a slaninou, americké brambory A-1,3,4,7,9,10

Úterý 5. 8. : polévka – Zeleninová s rozšlehaným vejcem A-1,3,7

2: Vepřový vrabec, dušené zelí, bramborový knedlík A- 1,3,7,9,10

3: Špagety s grilovaným kuřecím masem, olivami, rajčaty a pórkem Parmazán A-1,3,7

4: Míchaný zeleninový salát s tuňákem a vařeným vejcem, pečivo A-1,3,4,7,9,10

5: Smažené kuřecí paličky, bramborový salát bez majonézy A- 1,3,7,9,10

Středa 6. 8. : polévka – Farářská A-1,3,7

2: Hovězí roštěná, jasmínová rýže A- 1,3,7,9,10

3: Čočka na kyselo, opečený špekáček, vařené vejce, okurek, chlébA-1,3,7

4: Široké nudle s mákem a cukrem, přelité máslem, kompot A-1,3,7

5: Přírodní krůtí medailonky, šťouchané brambory s pažitkou, tatarka A- 1,3,7,9,10

Čtvrtek 7. 8.: polévka – Čočková A-1,3,7

2: Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek A-1,3,7,9,10

3: Zapečené těstoviny, okurek A-1,3,7

4: Tortilla se zeleninou a smaženými kuřecími řízečky, dresink A-1,3,7,9,10

5: Zvěřinová masová směs se slaninou, klobásou a cibulí, bramboráčky A-1,3,7,9,10

Pátek 8. 8.: polévka – Vývar s těstovinou A-1,3,7

2: Vepřový guláš, houskový knedlík A-1,3,7,10

3: Kuřecí játra na cibulce, rýže A-1,3,7,9,10

4: Těstovinový salát se zeleninou, grilovaným kuřecím masem a Mozzarellou, pečivo 

    A-1,3,7,

5: Smažené řízečky z vepřové panenky, bramborový salát bez majonézy A-1,3,7,9,10